Ervaringen

‘Ik ging er open minded in, dus ik had niet echt verwachtingen.  Maar wat een reis werd dit, een hele mooie ervaring.

Wat me het meest is bijgebleven is de ervaring van het voelen van de kleur tijdens de meditaties. Het gevoel van de kleuren en de emoties in de kleur. Nu nog steeds pak ik soms een kleur erbij en ga er opnieuw mee aan de slag, om het voor mezelf te veranderen. Het mediteren is een persoonlijke belevenis. De groep liet zien dat anderen een kleur totaal anders kunnen ervaren en dat was zeker een mooie aanvulling!

De opleiding heeft van alles in beweging gezet. Niet alleen tijdens de opleiding maar ook daarna. Ik geef de opleiding echt een 10! Een topervaring, fijne sfeer, persoonlijk contact. En de begeleiding van Christi was heel fijn, persoonlijk en professioneel’

Jo-Anne Wansink, leefstijlcoach in opleiding

‘We hadden gewoon meer tijd moeten hebben. Dit was zo interessant. Een hele leuke, interessante middag, met heel veel inzichten. En mijn jaarkleur rood, die was echt spot-on!’.

Programma manager, Gemeente Almelo, over proeverij van kleur

‘Zó gaaf! Er was direct reuring na onze walk! Had gisteren een superfijn gesprek in ‘t kader van mijn nieuwe dromen. Ook meteen een opdracht gekregen. Na de zomer beginnen.

Nu alvast een beetje inwerken, superveel zin in. Direct resultaat van mijn colorwalk bij jou!

Marieke van Dulmen Beeldstrateeg’

‘Een dikke 9. Fijn om op deze manier met elkaar de verbinding te zoeken en te vinden. Speels, serieus èn humor. Christi weet goed uit te leggen waar een kleur voor staat en dit te verbinden met de personen én het team. Mijn mooiste inzicht: Helikopterview en aarde! In verbinding en toch met beide voeten op de grond. Prachtige laagdrempelige manier om jezelf en elkaar te leren kennen’.

Teamlid Staatsbosbeheer, over Proeverij van kleur

‘Ik geef de training een 8. Een leuke manier voor teamontwikkeling. Boeiend om te ervaren welke verschillende kleuren, persoonlijkheden er in ons team zitten en wat zij meebrengen. Wat leuk om dit gezamenlijk te doen en elkaar op een andere manier te leren kennen’.

Projectleider, Provincie Overijssel

‘Wat Christi je aanbiedt als kleurcoach is een prachtige en onderscheidende tool om te groeien als persoon en als ondernemer. Tijdens het traject bij haar ontdekte ik hoe waardevol de betekenis van kleur is en hoe je dit in kunt zetten.

Christi ervaar ik als een warm en betrokken mens, met humor en een enorme passie voor haar vak.

Ik raad het je traject absoluut aan als je gek bent op persoonlijke ontwikkeling en graag met jezelf aan de slag gaat op een creatieve manier. Als ondernemer krijg je door dit traject meer inzicht in je allergrootste kracht en de gesprekken en het rapport helpen jou om je boodschap nog duidelijker uit te dragen en te communiceren.

Marjan van Houwelingen - Noem me coach, fotograaf of jouw spiegel.

“De sleutel tot geluk is de weg te kiezen, die je niet van plan was te gaan”

© 2023 Copyright Christi Houwers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacyverklaring